Behangwerk - denoudenschilderwerken

Achter het behang plakken

Behangwerk van Den Ouden Schilderwerken

Al het behangwerk voor uw woning

Behang is iets dat vroeger niet weg te denken was. Niet alleen in de fashion keren er items van vroeger terug. Ook in ons vak is dat van toepassing. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun wanden aan te kleden met behang. Wij vinden dit geen gekke keuze want met behang kun je alle kanten op die u wilt. Er zijn zoveel kleuren, soorten, motieven en texturen. Zo kunt u een hele andere uitstraling geven aan elke ruimte. Behangen is een goedkopere variant van stucwerk, dus een van de voordeligste wandafwerkingen. Meer informatie over verschillende wandafwerkingen? Neem hier dan snel een kijkje.

Soorten behang

Er zijn heel veel soorten behang op de markt verkrijgbaar. Dit kan soms moeilijk worden wanneer u een behang moet kiezen. Wij zeggen altijd tegen onze klanten dat elk behangsoort anders is. En niet elk behang is geschikt voor elke situatie. Er zijn nog veel meer dingen waar je rekening mee moet houden met het uitzoeken van behang. Wij nemen deze taak graag bij u uit handen. Wij maken graag een advies op maat voor u.

  • Simplex bouwbehang
  • Duplex behang
  • Vinyl behang
  • Glasweefsel behang

20 jaar ervaring

Het beste resultaat

Plezier in ons vak

Altijd één aanspreekpunt

Duurzame werkwijze

Waarom iemand inhuren?

Wij horen vaak van mensen dat iedereen kan behangen. Zeker kan iedereen behangen, alleen de kwaliteit is zeker een groot verschil. Het inhuren van een specialist heeft vele voordelen. Wij willen deze graag met u delen: de behangklus is snel klaar, het resultaat is kwalitatief beter en u hoeft zelf niet voor de materialen te zorgen.

Behangen is een tijdrovende klus voor iedereen die hier niet dagelijks mee bezig is. Wij bij Den Ouden Schilderwerken doen dit bijna dagelijks, dus wij behangen uw muur sneller dan het licht. Als u een behang met motief heeft, is het lastig om deze goed op de muur te krijgen. Er moet rekening gehouden worden met de aansluiting van de verschillende behangbanen. Ook hoeft u geen spullen aan te schaffen die u maar een keer gebruikt. Dat vinden wij zonde. Wij hebben kwalitatief goede materialen waarmee we elk behang op de muur krijgen.

Vragen die vaak gesteld worden

Ook hier is het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Uw vakman en schilder kan zorgen voor het beperken van de toekomstige kosten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderwerk.

Direct contact 0165 399 886
Alle diensten bekijken