Nieuwbouwschilderwerk - denoudenschilderwerken

Laatste finishing touch

Nieuwbouwservice van Den Ouden Schilderwerken

Nieuwbouwschilderwerken

Den Ouden Schilderwerken is in samenwerking met bedrijven en particulieren bezig voor verschillende nieuwbouwprojecten. De meeste mensen denken dat bij nieuwbouw alles al goed geregeld is. Niks is minder waar. Wij zien regelmatig dat de panden en huizen na een aantal jaren al onderhouden moet worden. Als u dit van te voren bekijkt, is het niet nodig. Vaak wordt op deze kostenpost bezuinigd. Een verkeerde bezuiniging dus. Het kost u uiteindelijk meer. Wij denken daarom graag met u mee. U kunt vrijblijvend een advies aanvragen.

Voor het schilderwerk zijn wij afhankelijk van andere bouwpartners. Wij zijn de laatste die bezig zijn in uw nieuwe pand of huis. Deze samenwerking is dus van groot belang. Wij willen ervoor zorgen dat de deadline altijd gehaald wordt. Door hier flexibel en efficiënt mee om te gaan, zorgen wij er samen met de bouwpartners voor dat het beste resultaat behouden blijft. Wij zorgen voor de beste afwerking(en) van uw pand of huis.

De volgende werkzaamheden voeren wij voor u uit:

  • Binnen- en buitenschilderwerken
  • Glasvlies plakken

20 jaar ervaring

Het beste resultaat

Plezier in ons vak

Altijd één aanspreekpunt

Duurzame werkwijze

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw bedrijf of woning. Er zijn verschillende werkzaamheden die wij verrichten. Namelijk; muren, plafonds, deuren, kozijnen en trappen voorzien van schilderwerken. De verf zorgt niet alleen voor een goede uitstraling, het beschermt ook tegen vocht, schimmels en slijtage. Gemiddeld wordt de binnenkant van een bedrijfspand of woning eens in de tien jaar geschilderd.

Buitenschilderwerk

Om de goede staat van het pand of de woning te behouden, is buitenschilderwerk van groot belang. Het schilderwerk heeft het flink te verduren met het Nederlandse weer. Het op tijd laten onderhouden, is van groot belang voor de levensduur. Het is belangrijk om zowel het binnen- als buitenschilderwerk te laten onderhouden. U wilt de uitstraling van het pand of de woning zowel binnen als buiten behouden. Dan is het belangrijk dat het schilderwerk en het glas aan de binnen- en buitenkant van uw pand of woning in goede staat zijn.

Glasvlies behang

Glasvliesbehang is behang met een egale structuur. Dit behang zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van een muur. Daarnaast zorgt dit behang ervoor dat de muren brandveilig en stootvast worden. De ideale ondergrond om verschillende muurverf afwerkingen op aan te brengen. Benieuwd naar de opties voor jouw woning of pand? Vraag zo snel mogelijk om advies via het contactformulier.

Voordelen glasvliesbehang:

  • Laat scheuren verdwijnen
  • Makkelijk overschilderbaar
  • Het is duurzaam & allergievrij
  • Brandvrij & bevat geen schadelijke stoffen
  • Blijft langer mooi

Meerjarenschema nieuwbouw

Als uw nieuwe pand of huis gebouwd wordt, denkt u niet meteen aan het onderhoud. Hiervoor hebben wij een speciaal meerjarenschema. Zo zorgt u dat uw pand of huis de uitstraling behoudt en er altijd uitziet als nieuw.

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of bent u op zoek naar iemand die uw pand of huis van binnen en buiten kan schilderen? Dan bent u aan het juiste adres. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Vragen die vaak gesteld worden

Ook hier is het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Uw vakman en schilder kan zorgen voor het beperken van de toekomstige kosten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderwerk en/of glasservice.

Direct contact 0165 399 886
Alle diensten bekijken