Vastgoed onderhoud - denoudenschilderwerken

Vast goed onderhouden?

Vastgoed onderhoud bij Den Ouden Schilderwerken

Vastgoed onderhoud voor iedereen

Den Ouden Schilderwerken is gespecialiseerd op verschillende gebieden. Wij zijn dus ook gespecialiseerd in het onderhouden van uw vastgoed. Vastgoed is een breed begrip. Bij vastgoed onderhoud is het doel om uw pand of huis te verbeteren en het behouden van de constructie voor de toekomst. Het is van groot belang om vastgoed onderhoud te laten uitvoeren, zo behoudt u de goede constructie van uw pand of huis. Bij Den Ouden voeren wij de volgende vastgoed onderhoudswerkzaamheden voor u uit: Restauratie & renovatie, betonreparaties, houtrotreparaties, coating van vloeren.

Restauratie & renovatie

Bij Den Ouden Schilderwerken verrichten wij ook restauraties en renovaties aan uw pand of huis. Voordat onze werknemers beginnen met het uitvoeren van de renovatie- en restauratiewerkzaamheden, wordt er eerst een vakkundige analyse gemaakt. Dit is van groot belang voor een geslaagd project. Beide projecten zijn ingrijpende verbouwingen, dit komt vooral doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale technieken en materialen.

Voor alle renovaties en restauraties werken wij met goede en duurzame materialen en geheel volgens het afgesproken schema. Bij beide gevallen zorgt u voor een langere levensduur van uw vastgeod. De renovatie en restauratie kan zowel aan de binnen- als buitenkant van uw pand of huis. Wij doen dit onder andere voor:

  • VVE
  • Project ontwikkelaars
  • Vastgoed ontwikkelaars

 

20 jaar ervaring

Het beste resultaat

Plezier in ons vak

Altijd één aanspreekpunt

Duurzame werkwijze

Houtrotreparaties

Een houtrotreparatie is geen overbodige luxe. Het is juist van groot belang om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Wij helpen u daar graag bij. Maar we willen u graag eerst laten zien waarom het zo belangrijk is om een reparatie te laten uitvoeren.

  • Als u het houtrot niet laat repareren, zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw hout vermindert. Dit kan leiden tot veel problemen, zoals lekkages.
  • Wanneer bedrijfspanden gemaakt zijn van hout, kan de constructie van uw pand verzwakken. Houtrot kan uw gehele pand in gevaar brengen.
  • Wanneer er door een makelaar houtrot gevonden wordt, kan dit zorgen voor waardevermindering van uw pand. Maar ook de waarde van uw constructie vermindert.

 

Houtrot?

Hout dat rot belooft niet veel goeds, dat snappen we allemaal. Maar hoe kunt u houtrot herkennen? Op z’n zachts gezegd: zacht en week hout. Dit is veroorzaakt door een te hoog vochtpercentage. In de meeste gevallen kunt u houtrot herkennen aan het afbladeren van verf of als het hout een bruinzwarte kleur krijgt. Vaak ziet u het niet meteen op het eerste gezicht. Maar er is dan vaak toch sprake van houtrot.

Coating van vloeren

Een coating van vloeren dient als een dunne beschermlaag over een bestaande (beton)vloer. Deze coating is gemiddeld niet dikker dan een millimeter. Er zijn verschillende varianten op de markt, bijvoorbeeld polyurethaan of epoxy. Elke coating heeft zijn eigen unieke bescherming. Het is belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Er zijn geen richtlijnen. Maatwerk is onze specialiteit. Vraag zo snel mogelijk om advies.

Bij Den Ouden Schilderwerken bieden wij iedere klant uitsluitend maatwerk. Geen enkele vloer is hetzelfde dus geen standaard pakketten bij Den Ouden Schilderwerken. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Met deze verschillende opties is er altijd een perfect passende vloercoating voor uw bedrijf of huis.

Vragen die vaak gesteld worden

Ook hier is het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Uw vakman en schilder kan zorgen voor het beperken van de toekomstige kosten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderwerk.

Direct contact 0165 399 886
Alle diensten bekijken