Stukadoorswerkzaamheden - denoudenschilderwerken

Stukadoorwerkzaamheden

Stukadoorwerkzaamheden

Bij Den Ouden voeren wij de volgende stukadoorswerkzaamheden voor u uit:

Pleisterwerk

Wilt u dat uw plafond of muur een strakke of gladde uitstraling krijgt? Dan kunt u het beste kiezen voor pleisterwerk. Bij deze vorm van stukwerk wordt er gesaust of behangen. Tegenwoordig kunnen wij dit ook machinaal doen door de schilderwerken erop te spuiten. Hierdoor wordt de gladde en strakke uitstraling behouden.

20 jaar ervaring

Het beste resultaat

Plezier in ons vak

Altijd één aanspreekpunt

Duurzame werkwijze

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk gebruiken wij voor de muren van uw pand of huis. Dit is beschikbaar in drie groottes; middel fijn, fijn of extra fijn. We noemen sierpleisterwerk ook wel spachtelputz. Het is mogelijk om sierpleisterwerk in vrijwel iedere gewenste kleur aan te brengen. Het grote voordeel van sierpleisterwerk is dat het materiaal duurzaam is en dus goed bestand is tegen beschadigingen door bijvoorbeeld stoten.

Raapwerk

Bij raapwerk bedoelen wij dat wij uw ruwe/gemetselde muren of plafonds strak en vlak maken. Hierbij brengen wij een relatief dikke laag gipsmortel aan. Na het raapwerk kunnen de muren of plafonds worden afgewerkt met pleisterwerk, sierpleisterwerk, schuurwerk, etc..

Schuurwerk

Met schuurwerk kunnen wij verschillende uitstralingen geven aan uw muur of plafond. Het is een direct afgewerkte stuklaag met een fijne structuur. U kunt hierbij kiezen om de slagen in het stukwerk te behouden of om het plafond te sausen, waarna de slagen niet meer zichtbaar zijn.

Vragen die vaak gesteld worden

Stukwerk kunt u het beste overlaten aan een specialist. Zelf het stukwerk doen is een voordeliger manier, in eerste instantie, dan het uitbesteden. We zeggen vaak 'goedkoop is duurkoop'. Geen of gebrekkige ervaring zorgt meestal voor een eindresultaat dat niet overeenkomt met de verwachtingen. Een stukadoor heeft jarenlange ervaring en kennis. Dankzij die ervaring en kennis werkt we snel en efficiënt. Snel en efficiënt werken zorgt ervoor dat het gelijkmatig opdroogt en zo min mogelijk ongelijkheden vertoont. Het kan fysiek zwaar werk zijn. Wij zijn dit gewend en calculeren dit in.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderwerk.

Direct contact 0165 399 886
Alle diensten bekijken