Onderhoudsschilderwerk - denoudenschilderwerken

Aanpakken is voorkomen

Onderhoudsservice van Den Ouden Schilderwerken

Onderhoud voor al uw schilderwerken

Als schilder adviseren wij u regelmatig onderhoud aan uw pand of huis uit te laten voeren. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw pand of huis er goed uit blijft zien, ook houdt u zo de beste staat. En uiteindelijk behoudt het pand of huis zijn uitstraling.

Vaak is het onderhoud van schilderwerk de grootste kostenpost. Het schilderwerk is vakwerk en wordt daarom vaak uitbesteed aan vakmannen. De verflaag aan de buitenkant gaat gemiddeld vijf jaar mee. De levensduur heeft u zelf in de hand, dit heeft te maken met hoe vaak u onderhoud laat uitvoeren. Door regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat de levensduur op kan lopen tot wel tien jaar.

Gevolgen geen onderhoud

Als u uw schilderwerken niet regelmatig laat onderhouden, zorgt u ervoor dat de levensduur sterk afneemt. Vaak is een gevolg van achterstallig onderhoud houtrot. Als er houtrot in uw kozijnen te vinden is, moet vaak het gehele kozijn worden vervangen. Een goede laag verf beschermt het kozijn tegen houtrot. Veel mensen weten niet dat het binnenschilderwerk effect heeft op het buitenschilderwerk. Daarom is het belangrijk om voor uw buiten- en binnenschilderwerk een vakman in te schakelen.

Heeft uw pand of huis al houtrot, kijk dan snel op de pagina vastgoed onderhoud.

20 jaar ervaring

Het beste resultaat

Plezier in ons vak

Altijd één aanspreekpunt

Duurzame werkwijze

Meerjarenschema onderhoud

Met een plan voorkomt u het achterstallige onderhoud en houdt uw pand of huis de uitstraling die u wenst. Dit doen wij met een meerjarenschema. Met een meerjarenschema bent u er altijd van verzekerd dat uw pand goed wordt onderhouden. Hierdoor zorgt u ervoor dat er geen hogere kosten ontstaan.

Vervangingskosten zijn hoger dan onderhoudskosten. Door het meerjarenschema bent u verzekerd van optimaal onderhoud tegen een zo laag mogelijke kosten. U hoeft niks meer te doen, wij zorgen ervoor dat uw pand op tijd een onderhoudsbeurt krijgt. Het enige wat u hoeft te doen, is een lekker bakje koffie klaarzetten.

Vragen die vaak gesteld worden

Ook hier is het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Uw vakman of schilder kan zorgen voor het beperken van de toekomstige kosten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderwerk.

Direct contact 0165 399 886
Alle diensten bekijken