Spuitwerk - denoudenschilderwerken

Effectieve productiesnelheid

Spuitwerk van Den Ouden Schilderwerken

De mogelijkheden van spuitwerk zijn eindeloos

Den Ouden Schilderwerken verricht op het gebied van spuitwerk verschillende werkzaamheden. Wij gebruiken latex- en lak spuitwerk om deze werkzaamheden te verrichten. Voor uw plafonds en muren gebruiken wij voornamelijk latex spuitwerk. Voor uw kozijnen, deuren, trappen, kasten en keukens gebruiken wij lak spuitwerk. De productiesnelheid is erg hoog met het spuiten van lak en latex. Het spuitwerk is onder andere mogelijk in lege woningen, nieuwbouw, kantoren en scholen.

Latex spuitwerk

Het komt steeds vaker voor dat klanten kiezen voor het spuiten van plafonds en muren. Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te laten schilderen? Overweeg dan samen met ons om uw plafonds en muren te laten spuiten. Dit doen wij met latex.

 

20 jaar ervaring

Het beste resultaat

Plezier in ons vak

Altijd één aanspreekpunt

Duurzame werkwijze

Airless spuitwerk

Om het gladde stucwerk te behouden, gebruiken wij de Airless spuit. Dit is een verfspuitmachine die met een gelijkmatige druk de verf op de plafonds of muren aanbrengt. De Airless spuit heeft verschillende voordelen. Zo is het resultaat veel gladder dan met een verfroller. Daarbij wordt de verf door deze verfspuitmachine verneveld en droogt hij sneller.

Lak spuitwerk

Voor het spuitwerk van kozijnen, deuren, trappen, kasten en zelfs keukens maken wij gebruik van lak spuitwerk. Het lak spuitwerk wordt aangebracht door gebruik te maken van een lage druk met een warmtespiraal waardoor er bijna geen nevel ontstaat. Dit zorgt ervoor dat het er weer uitziet als nieuw.

Vragen die vaak gesteld worden

Ja, het spuiten van latex gaat vele malen sneller dan het rollen van de muurverf.

De Airless spuit werkt anders dan de standaard verfspuit. De verf wordt met een hoge druk (150-250 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening verneveld.

De spuitcabine kan voor meerdere objecten gebruikt worden. Voor bijvoorbeeld deuren en keukenonderdelen gebruiken wij de spuitcabine. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw schilderwerk en/of glasservice.

Direct contact 0165 399 886
Alle diensten bekijken