Den Ouden Schilderwerken voor het latex spuiten van muren en / of plafonds maar ook voor het lak spuitwerk van uw kozijnen / deuren / kasten en keukens.

zwaluwebouw7woningen

Wanden en plafonds

Het komt steeds meer voor dat klanten kiezen voor het spuiten van wanden en plafonds. Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te laten schilderen. Overweeg dan ook uw wanden en plafonds te laten spuiten.

U moet daarbij niet denken aan de gespoten “standaard” plafonds zoals in nieuwbouwhuizen. Wij gebruiken de airlessspuit juist om het mooie gladde stucwerk te behouden. De  airlessspuit geeft een veel gladder resultaat dan afwerken met de verfroller. Als het plafond wordt afgewerkt met de airlessspuit heeft u daar helemaal geen overlast van. Alles wordt netjes afgeplakt ter voorkoming van schade. Wij garanderen u een mooie, gladde, egale en strakke wand of plafond.

Spuitcabine

Voor het spuiten van deuren, keukens en meer beschikken wij over een eigen spuitcabine.

spuiterij

De voordelen van het spuiten van muurverf en / of latex op een rijtje

Waarom muurverf of latex spuiten?

  1. De muurverf of latex wordt  gelijkmatiger opgebracht
  2. Streeploos – geen aanzetten en/of strepen
  3. Hoge productiesnelheid = lagere prijs
  4. Zeer goed  dekkend
  5. Toepasbaar in lege woningen, nieuwbouw, kantoren, renovatie, scholen
  6. Muurverf en/of latex is in ieder kleur leverbaar

Lakspuitwerk

Kozijnen / deuren / trappen en zelfs keukens spuiten wij ook. Wij spuiten door middel van lage druk met warmte spiraal,daardoor ontstaat er bijna geen nevel, en is uw kozijn / deur / trap of keuken weer net als nieuw.